Tervetuloa sivuilleni!

Olen Sara Saramäki, 26-vuotias keskustanvihreä kaupunkipoliitikko Espoon Latokaskesta. Työskentelen kansanedustaja Hanna Kososen avustajana, harrastan kilpasuunnistusta ja viimeistelen Eurooppa-politiikan maisteriopintoja Helsingin yliopistossa.

Olin keväällä 2017 ensimmäistä kertaa ehdolla Espoon kaupunginvaltuustoon. Sain vaaleissa 403 ääntä, ja minut valittiin keskustan toiseksi varavaltuutetuksi. Sain myös paikan Espoon kaupunkisuunnittelulautakunnasta.

Minulle tärkeitä asioita politiikassa ovat muun muassa luonto, liikunta, kestävä kehitys, tasa-arvo, sivistys, lähipalvelut, yhteisöllisyys, lapsiperheet ja sujuva liikenne.

Tutustu ajatuksiini entistä paremmasta arjesta ja Espoosta vaaliteemat-sivulla. Voit lukea näistä teemoista lisää blogistani.

Raikkaudella,

Sara Saramäki

Access Token is invalid, please get it again

4 weeks ago
Espoo latoi vaatimuslistan länsimetrosta: suorat bussilinjat Helsinkiin osittain takaisin, kaikkien metrojunien pääteasemaksi Matinkylä

Liikennepäivitys Espoosta! Tässä on hyvä listaus, jolla saataisiin palautettua toimivampi joukkoliikenne länsimetroalueelle. Kiitos, Espoon kaupunginhallituksen konsernijaosto! #länsimetro

Espoon mukaan Länsimetron aloittamisen jälkeen monien asukkaiden joukkoliikenteen palvelutaso on huonontunut. Espoo laati listan HSL:lle parannuksista, joita se vaatii.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
HS-analyysi: Espoolaiset saavat syyttää länsimetron sekasotkusta vain itseään: sitä saa, mistä maksaa

Toimiva julkinen liikenne on välttämättämyys arjen sujuvuudelle. Olen valmis laittamaan siihen lisää rahaa. Toivottavasti myös muut Espoon poliitikot.
Lainaus HS:n jutusta: "Ristiriita ... See more

Espoolaispoliitikot pullistelevat matkustajien edessä, mutta ovat itse syypäitä siihen, etteivät ole antaneet HSL:lle riittävästi rahaa. Nyt varatulla rahalla saisi länsiväylälle kuusi ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Keskusta ärähtää: "HSL maksattaa länsimetron kulut pohjoisespoolaisilla"

Espoon julkinen liikenne on sekaisin HSL:n takia. Monien matka-ajat ovat pidentyneet huonosti suunnitellun liityntäliikenteen takia, mutta samalla HSL lakkautti myös Espoon poikittaisliikenteen ... See more

Espoon keskusta syyttää Helsingin kaupungin liikennelaitosta (HSL) yrityksestä maksattaa länsimetron kuluja pohjoisespoolaisilla vähentämällä heidän bussilinjojaan.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 month ago
Helsingin keskustapomo haluaa kimppakyydit bussikaistoille

Länsiväylän bussikaistoille myös kimppakyytiautoilla? Nyt kokeilussa on vain kuorma- ja pakettiautot ja vähäpäästöiset henkilöautot. Tässä on hyvä idea edistettäväksi!

Kimppakyytien pitäisi sallia käyttää bussikaistoja, ehdottaa Helsingin keskustan puheenjohtaja Antti Siika-aho.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
2 months ago

Espoolaisten oikeus lähiluontoon oli yksi vaalilupauksistani. Valtuustoaloitteeni lähiluontoselvityksestä on pieni askel tällä tärkeällä tiellä!

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 17 »