Lahjoita

 Saran tukiyhdistys: Suunta tulevaisuuteen ry
 Tilinumero: FI43 1544 3000 0366 78 

Eduskuntavaalikampanjointi on kallista puuhaa. Kerään vaalirahoitusta pienistä puroista, joten jokainen lahjoitus on tärkeä. Voit lahjoittaa suoraan tukiyhdistykseni tilille, jonka tiedot näkyvät yllä. Taloudellisen tukesi avulla yhä useampi kuulee kampanjamme viestin.  Voit tukea kampanjaani myös ostamalla vaalituotteitani luomutilan hunajaa ja kuusenkerkkäsiirappia, joista kerron lisää tässä alla. Kiitos tuestasi! 

(Maksathan vaalihunajan ja -kuusenkerkkäsiirapin suoraan tukiyhdistykseni tilille Suunta tulevaisuuteen ry/ FI43 1544 3000 0366 78. Viestiin voi kirjoittaa ”hunaja/siirappi”. Kiitos!) 

Vaalirahoituslainsäädännön mukaisesti yli 1500 euroa lahjoittaneiden tahojen nimet julkaistaan vaalirahailmoituksessa. 

Saran vaalituotteet: hunaja ja kuusenkerkkäsiirappi luomutilalta 

Haluatko tukea eduskuntavaalikampanjaani ostamalla lähiruokaa vaikka lahjaksi tai omaan herkutteluun? Myyn luomutilan hunajaa ja kuusenkerkkäsiirappia hintaan 10 euroa/purkki. Tuotteet ovat Hakolan marjatilalta, pieneltä perheyrittäjien luomutilalta Janakkalasta, ja ne on pakattu 150 g lasipurkkeihin. Tässä tiivistyy minulle tärkeitä arvoja: luomu, lähiruoka, pienyrittäjyys ja ekologinen pakkaus. Tilauksia voi tehdä laittamalla minulle viestiä Facebookissa, Whatsappissa/tekstarilla 040 5609 040 tai sähköpostilla sara.saramaki(at)gmail.com. Kiitos jo etukäteen! 

 

Saran vaalituotteet luomutilan hunaja ja kuusenkerkkäsiirappi lasipurkeissaan.
Saran vaalituotteet luomutilan hunaja ja kuusenkerkkäsiirappi