Lahjoita

 Saran tukiyhdistys: Suunta tulevaisuuteen ry
 Tilinumero: FI43 1544 3000 0366 78

Eduskuntavaalikampanjointi on kallista puuhaa. Kerään vaalirahoitusta pienistä puroista, joten jokainen lahjoitus on tärkeä. Taloudellisen tukesi avulla yhä useampi kuulee kampanjamme viestin.  Voit myös ostaa vaalituotteitani, joista kerron lisää tässä alla. Kiitos tuestasi! 

Saran vaalituotteet: hunaja ja kuusenkerkkäsiirappi luomutilalta 

Haluatko tukea eduskuntavaalikampanjaani ostamalla lähiruokaa vaikka lahjaksi tai omaan joulupöytään? Myyn hunajaa ja kuusenkerkkäsiirappia hintaan 10 euroa/purkki. Tuotteet ovat Hakolan marjatilalta, pieneltä perheyrittäjien luomutilalta Janakkalasta, ja ne on pakattu 150 g lasipurkkeihin. Tässä tiivistyy minulle tärkeitä arvoja: luomu, lähiruoka, pienyrittäjyys ja ekologinen pakkaus. Tilauksia voi tehdä laittamalla minulle viestiä Facebookissa, Whatsappissa/tekstarilla 040 5609 040 tai sähköpostilla sara.saramaki(at)gmail.com. Kiitos jo etukäteen! 

 

Kuvassa on lasinen hunajapurkki ja lasinen kuusenkerkkäsiirappipurkki, joiden kansissa tarra, jossa on Sara Saramäen kuva ja tekstit "Sara eduskuntaan" ja "sarasaramaki.fi".
Saran vaalituotteet: hunaja ja kuusenkerkkäsiirappi.